Ranjeni mladić u centru uskoro izlazi iz bolnice, za napadačima se i dalje traga

Izvor: Radio 021, 20.Jun.2017, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjeni mladić u centru uskoro izlazi iz bolnice, za napadačima se i dalje traga

Siniša Gomirac (22) zvani Singer, koji je u subotu teško ranjen u pucnjavi u centru Novog Sada, stabilnog je stanja i nalazi se u Institutu za plućne bolesti, na Klinici za grudnu hirurgiju.

Nakon preduzetih hirurških intervencija, njegov oporavak je odličan, potvrđuje za 021.rs načelnik Odeljenja za traumu grudnog koša Klinike za grudnu hirurgiju Milorad Bijelović.

"Neće biti težih trajnih posledica po njegov život i zdravlje. Očekuje se da Gomirac bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << otpušten početkom naredne nedelje", navodi on.

Novosadska policija intezivno traga za više mladića povezanih s ranjavanjem Siniše Gomirca, a kako prenosi Blic, uskoro se očekuje njihovo hapšenje.

Podsetimo da je na Gomirca ispaljeno više metaka, a pogođen je u levu stranu grudnog koša, potkolenicu i podlakticu.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Ranjeni momak uskoro izlazi iz bolnice, za napadačima se i dalje traga

Izvor: Radio 021, 20.Jun.2017

Siniša Gomirac (22) zvani Singer, koji je u subotu teško ranjen u pucnjavi u centru Novog Sada, stabilnog je stanja i nalazi se u Institutu za plućne bolesti, na Klinici za grudnu hirurgiju...Nakon preduzetih hirurških intervencija, njegov oporavak je odličan, potvrđuje za 021.rs načelnik Odeljenja...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.