Proveravanje partnerovih poruka ozbiljan alarm

Izvor: Radio 021, 16.Jan.2017, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proveravanje partnerovih poruka ozbiljan alarm

Poverenje je osnova svake veze, pa opet, svaka deseta žena ne krije da proverava muževljeve poruke i mejlove, pokazuje istraživanje hiljadu bračnih parova sprovedeno u Velikoj Britaniji.

Još alarmantnije, svaka 20. dama otići će tako daleko da će na muževljev telefon instalirati softver za praćenje.

Kako upozoravaju terapeuti, špijuniranje je ozbiljan signal koji ne smemo zanemariti, jer gubitak poverenja navodi nas da opsesivno tražimo dokaze partnerove prevare, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << izdaje, laži čak i kad to postoji samo u našoj glavi. Uzrok možda leži u prošlosti "detektiva" kada ih je neko toliko povredio da im je sada teško da veruju ljudima, pogotovo predstavnicima suprotnog pola.

Ako uhvatite partnerku u špijuniranju, pokušajte da ostanete mirni, da joj stavite do znanja da vas pogađa činjenica da vam ne veruje. Umesto da je osuđujete, probajte da ustanovite uzrok manjka poverenja, ali jasno joj stavite do znanja da takvo ponašanje nije prihvatljivo i da ga u budućnosti nećete tolerisati.

Autor: Novosti

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.