Privremena izmena na linijama 3 i 13

Izvor: Radio 021, 28.Jan.2015, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privremena izmena na linijama 3 i 13

U četvrtak, 29. januara, privremeno će biti izmenjene trase linija 3 i 13 zbog izgradnje kanalizacionog priključka u Ulici Janka Čmelika.

Ka Detelinari autobusi će iz Ulice Kornelija Stankovića skretati u Milenka Grčića, zatim levo u Ulicu Orlovića Pavla gde će čekati do sledećeg polaska, a sa Detelinare polazno stajalište autobusa biće u Janka Čmelika ispred broja 75a.

Za vreme trajanja radova neće biti korišćeno stajalište na uglu Milenka Grčića i Banatske, kao i polazno stajalište na uglu Janka Čmelika i Oblačića Rada. Takođe, autobusi na linijama 3 i 13 koristiće privremeno stajalište u Oblačića Rada.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.