Privatni vrtići u Novom Sadu neće podizati cene usluga

Izvor: 24sata, 29.Avg.2014, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privatni vrtići u Novom Sadu neće podizati cene usluga

Privatni vrtići u Novom Sadu neće podizati cene svojih usluga posle odluke gradskih vlasti da subvencionišu boravak dece u tim ustanovama, saopšteno je danas iz Gradskog veća.

To je zaključeno na sastanku člana Gradskog veća zaduženog za obrazovanje Vladimira Jelića i predsednik Udruženja privatnih predškolskih ustanova u Novom Sadu Gorana Urukala.

- Povećanje cena bi potpuno obesmislilo odluku o subvencijama za roditelje koji nemaju mogućnost da upišu >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << decu u privatne vrtiće i grad bi u tom slučaju ovu odluku morao da povuče - poručio je Jelić.

Prema njegovim rečima, interesovanje roditelja za privatne vrtiće je "ogromno".

Od 21 privatnog vrtića, koliko ih ima u Novom Sadu, 19 je u Udruženju privatnih predškolskih ustanova.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.