Prijem za rukometne šampione Srbije u Gradskoj kući

Izvor: Radio 021, 31.Maj.2016, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijem za rukometne šampione Srbije u Gradskoj kući

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je u Gradskoj kući igrače i rukovodstvo RK Vojvodina koji su osvojili četvrtu uzastopnu šampionsku titulu.

Kako je rekao Vučević, postala je tradicija da se sa igračima i rukovodstvom RK Vojvodina sastaje početkom juna.

- Njihov uspeh je rezultat požrtvovanosti, i ovom klubu svi možemo čestitati na dobroj organizaciji, sistematičnosti i doslednosti koje ispoljavaju već desetak godina. Upravo oni su utemeljili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Novi Sad kao bastion rukometa. Naravno i stonoteniserke, odbojkaši i fudbaleri, kajakaši, Ivana Španović, ali i mnogi drugi doprinose dobroj novosadskoj sportskoj priči. Nastavićemo da podržavamo sport, i to su relativno mala ulaganja u odnosu na postignute rezultate - naveo je gradonačelnik.

Predsednik RK Vojvodina Milan Đukić zahvalio se na podršci i izrazio zadovoljstvo što već godinama u Gradsku kuću klub donosi trofeje, dok je direktor kluba Darko Jeftić izrazio očekivanje da će taj klub zadržati dosadašnji kvalitet i u narednoj sezoni, bez obzira na konkurenciju koju čine klubovi sa milionskim budžetima.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Novi Sad je bastion rukometa"

Izvor: Mondo, 31.Maj.2016

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević priredio prijem za rukometaše Vojvodine, koji su osvojili četvrtu uzastopnu titulu šampiona Srbije. "Ovo je već postalo tradicionalno", rekao prvi čovek Novog Sada...Foto: YouTube/screenshot..Rukometaši Vojvodine su se, izgleda, pretplatili na titulu šampiona...

Nastavak na Mondo...

Vučević primio srebrnog kajakaša Torubarova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2016, 10:15

Prethodni dani bili su izuzetno uspešni za novosadske sportiste, pa je, posle jučerašnjeg prijema za rukometaše Vojvodine, kod gradonačelnika danas bio kajakaš Vladimir Torubarov...Nedavno održan Svetski kajakaški kup u češkim Račicama, našim takmičarima doneo je tri medalje, a posebno se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.