Pretučena košarkašica Milica Dabović, policija traga za počiniocem

Izvor: Radio 021, 20.Feb.2017, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučena košarkašica Milica Dabović, policija traga za počiniocem

Beogradska policija traga za Šimetom Šiklićem Simonom zbog sumnje da je pretukao svoju bivšu devojku, košarkašicu Milicu Dabović.

Kako pišu beogradski mediji, on je osumnjičen da je juče oko 14 časova rukama davio reprezentativku Srbije nanevši joj lakše telesne povrede i ogrebotine na desnoj ruci.

Dabović je nasilje prijavila policiji, koja traga za njenim bivšim dečkom.

Autor: Blic, Kurir, Telegraf

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NASILNA PROŠLOST Ovo nije prvi incident koji je dečko Milice Dabović izazvao

Izvor: Blic, 20.Feb.2017

Novi slučaj nasilja nad ženama potresa domaću javnost. Policija traga za Šimetom Šiklićem Simonom (32), nakon što ga je nekadašnja košarkašica Milica Dabović prijavila da je na nju fizički nasrnuo...Ovo nije prvi put da je Šime, nekadašnji rukometaš, a sada biznismen u Francuskoj, dospeo...

Nastavak na Blic...

Napadnuta košarkašica Milica Dabović, policija traga za počiniocem

Izvor: Radio 021, 20.Feb.2017

Beogradska policija traga za Šimetom Šiklićem Simonom zbog sumnje da je napao svoju bivšu devojku, košarkašicu Milicu Dabović...Kako pišu beogradski mediji, on je osumnjičen da je juče oko 14 časova rukama davio reprezentativku Srbije nanevši joj lakše telesne povrede i ogrebotine na desnoj...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.