Pretnje i ucene uoči izborne skupštine Gradskog odbora SPO

Izvor: Radio 021, 28.Apr.2015, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretnje i ucene uoči izborne skupštine Gradskog odbora SPO

"Štab za promene SPO Novi Sad" Nemanje Starovića upozorio je da se uoči izborne skupštine SPO u Novom Sadu, koja je zakazana za 10. maj, ucenjuje i preti članovima stranke.

"Pripadnici aktuelnog rukovodstva Gradskog odbora SPO-a, uplašeni za gubitak funkcija, pribegli su poslednjih dana nečasnim metodama zastrašivanja članova, pre svega onih na čiju egzistenciju mogu uticati sa svojih pozicija u gradskoj vlasti. Obilazeći članove stranke, od svakoga zahtevaju da potpiše >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kandidaturu aktuelnog predsednika GO SPO, uz čitavu lepezu pretnji koja sledi u slučaju da neko nije voljan da podrži njegov reizbor", piše u saopštenju Starovića, koji je inače kandidat za predsednika Gradskog odbora ove partije kao protivkandidat aktuelnom predsedniku Vladimiru Jeliću.

Starović navodi i da je poslednjih meseci iz stranke izbačeno 800 članova iz Novog Sada, od ukupno 2.300, čime je onemogućeno da oni učestvuju na izbornoj skupštini.

"Štab za promene" apeluje na gradonačelnika Miloša Vučevića da "snagom svog autoriteta zaustavi dalju zloupotrebu dela javno-komunalnog sistema grada od strane očigledno nedostojnih pojedinaca".

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.