Izvor: Luftika.rs, 24.Maj.2016, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predavanje o lekovitim biljkama i lekovima u KCNS

Poslednje predavanje u okviru ciklusa „Oči u oči sa naukom“ biće održano u sredu 25. maja u 19 časova na „Tribini mladih“ Kulturnog centra Novog Sada. Bojana Srećo Zelenović govoriće na temu „Biohemija zdravlja – put od biljaka do leka“.
Svi posetioci će moći da dobiju odgovore na pitanja koje biljke su lekovite, ali i da nauče kako se iz biljnog materijala izoluju etarska ulja i čemu ona služe. Naravno, biće priče i o lekovima, njihovom nastajanju, a zainteresovani će saznati i koji je lek najpoznatiji lek svih vremena.
Posetite izložbe u KCNS.  

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Poetsko-muzičko veče Pere Zupca u Holu Banovine

Izvor: Luftika.rs, 24.Maj.2016

Pet decenija „Mostarskih kiša“ biće obeleženo na svečan način u Holu zgrade Vlade Vojvodine (Bulevar Mihajla Pupina 16) u sredu 25. maja u 18 sati.. Poetsko-muzičko veče pesnika Pere Zupca organizuju Novosadski klub i udruženje „Akcijaš“ povodom 50 godina od nastanka poeme „Mostarske...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.