Povucite ručnu kočnicu ako vodite ljubav u automobilu

Izvor: Radio 021, 31.Maj.2016, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povucite ručnu kočnicu ako vodite ljubav u automobilu

Švedska policija preporučila je zaljubljenim parovima koje obuhvati strast u automobilu da ne zaborave da povuku ručnu kočnicu da ne bi došlo do nesreće, posle slične nezgode koju je doživeo jedan par čije je vozilo palo u provaliju.

Policija u Stokholmu je na Tviteru svoju preporuku ilustrovala fotografijom automobila koji je skliznuo s puta u mesto Tanto.

"Zaljubljeni su zaboravili da povuku ručnu kočnicu u zanosu strasti. Bezbednost je na prvom mestu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << svim nivoima", navela je policija.

Policija u Stokholmu je poznata po preporukama s dozom humora. Više od 65.000 korisnika interneta prati njen profil na Tviteru.

"Nije lep pokušaj da nas prevarite s lažnom vozačkom dozvolom. Još je gluplje kad na dozvoli piše da ste rodjeni 30. februara", nedavno je šaljivo napisala ta policija.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.