Policijske patrole pred školama

Izvor: 24sata, 29.Avg.2014, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijske patrole pred školama

Tokom predstojeće školske godine pred školama koje nemaju školskog policajca dežuraće patrola policije - odlučeno je na jučerašnjem sastanku MUP-a i grada Novog Sada povodom bezbednosti u školama.

BEZBEDNOST - Patrole će biti u onim školama u kojima se pojave problemi, kao i u onim u kojima je proteklih godina bilo incidenata. Zadatak ovih patrola, kao i školskih policajaca, biće da smanje nasilje među decom, ali i da kontrolišu tokove distribucije alkohola i narkotika >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << među maloletnicima.

- Kako bi se smanjilo uživanje alkohola i narkotika među učenicima, policija će pojačati i kontrolu ugostiteljskih objekata koji se nalaze u okolini škola. Sve rezultate do kojih dođu prosleđivaće nadležnim inspektorima - najavila je Policijska uprava “Novi Sad”.

Policija će kontinuirano nadzirati i stanje saobraćajne signalizacije u okolini škola, kako bi se ispravile eventualne nepravilnosti.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.