Policija kaže da nije bilo otmice deteta, otac tvrdi drugačije

Izvor: Radio 021, 27.Jul.2017, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija kaže da nije bilo otmice deteta, otac tvrdi drugačije

U Ulici Novosadskog sajma juče nije pokušana otmica deteta, kažu za 021 u novosadskoj policiji nakon tvrdnje Novosađanina B. J. (40) da mu je neko pokušao da otme šestogodišnjeg sina dok je bio u prodavnici.

S druge strane, otac kaže da su informacije iz policije netačne i u iskazu za 021 ubeđen je u to da se radilo o pokušaju otmice u merketu "Idea" gde je bio sa sinom.

Nakon što je list "Dnevnik" prvobitno objavio kako je dečaka nepoznati muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << uhvatio za ruku i potom odveo u nepoznatom pravcu, te da je dete roditelju vraćeno tek nakon sat vremena, u novosadskoj policiji su za 021 naveli da je čitava zbrka trajala svega nekoliko minuta.

U policiji nam je rečeno da je šestogodišnji dečak išetao sam iz supermarketa za čovekom koji je bio obučen skoro isto kao i njegov otac. Konobar obližnjeg kafića video je da je dete izgubljeno i vratio ga u radnju, gde se ono ponovo susrelo sa svojim ocem.

Međutim, B. J. tvrdi da je ceo događaj trajao najmanje 45 minuta i potvrđuje ranije dat iskaz da je dečaka nepoznati muškarac uhvatio za ruku i potom odveo u nepoznatom pravcu, dok je on plaćao račun na kasi što je, prema njegovim rečima, trajalo veoma kratko. Čim je primetio da dečaka nema, građani su krenuli u potragu po prodavnici i okolnim ulicama, a odmah je kontaktirana i policija.

Kako je rekao, nakon dolaska policije, dečak se vratio. - Ispričao mi je da ga je odveo nepoznat čoveku veliku prostoriju, da mu je taj čovek rekao da ga tamo čeka tata, ali ne može da zna gde je to tačno bilo. Bio sam u šoku i izgubio deset godina života dok se moj sin nije vratio - kazao je B. J. za 021.

Ceo događaj nestanka šestogodišnjaka iz radnje dok je otac plaćao račun na kasi snimile su sigurnosne kamere. Kako se sve odigralo i šta se zapravo desilo, utvrdiće istraga.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Policija: Nije bilo otmice deteta u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 27.Jul.2017

U Ulici Novosadskog sajma juče nije pokušana otmica deteta, kažu za 021 u novosadskoj policiji nakon tvrdnje Novosađanina B. J. (40) da mu je neko pokušao da otme šestogodišnjeg sina dok je bio sa njim u prodavnici...Nakon što je list "Dnevnik" prvobitno objavio kako je dečaka u marketu "Idea"...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.