Pogledajte kratki film Eme Votson o rodnoj ravnopravnosti

Izvor: Luftika.rs, 28.Sep.2016, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kratki film Eme Votson o rodnoj ravnopravnosti

Glumica Ema Votson (Emma Watson) ne prestaje da se bori za rodnu ravnopravnost. Nedugo nakon što je održala upečatljiv govor u Ujedinjenim nacijama protiv seksualnog zlostavljanja, napravila je i kratki film na temu rodne ravnopravnosti. Film se zove Veštačke prepreke (Hurdles), a urađen je u saradnji sa organizacijom The Global Goals.
Žene se oduvek suočavaju sa preprekama, ali nas to nije nikada zaustavilo – na početku filma govori Ema dok posmatramo snimke sa Olimpijade iz 1964. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << godine. Ovaj film se bavi svim preprekama sa kojima se susreću žene, bilo da su one veštačke, fizičke, a naročito društvene.
Kliknite na tweet i pogledajte film Hurdles Excited to show you this small film I helped make. Hope it gets you going! #Hurdles #GenderEqualityTogether @TheGlobalGoals #Goal5 pic.twitter.com/xpEDoXp8ot
— Emma Watson (@EmWatson) September 24, 2016

Pročitajte više o sličnim temama

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.