Ovo su najjači bolovi

Izvor: Radio 021, 24.Avg.2016, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su najjači bolovi

Porođajni bolovi nisu najgori bolovi na svetu, tako bar tvrde mame i pojedini naučnici.

Kamen u bubregu

Izbacivanje kamena u bubregu može biti podjednako bolno kao i porođaj, ako ne čak i gore, tvrde stručnjaci. Psiholog Bet Darnel kaže da su mnoge njegove pacijentkinje priznale da im je izbacivanje kamena iz bubrega bilo "pakao" u odnosu na porođaj.

"Prvi put kad mi se to dogodilo, nisam znala šta me je snašlo. Bila sam preplašena jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nisam znala šta mi se događa, a bol je bio nepodnošljiv. Osećala sam se kao da mi neku gura užarenu šipku u leđa. Bol je bio toliko jak da nisam mogla da gledam, da čujem, izgubila sam pojam o vremenu... Bilo mi je mnogo gore nego kad sam se porađala", rekla je jedna žena koja je imala napad bubrega.

Upala bešike

Upala bešike može biti veoma bolna, za neke dame čak i gora od porođaja. Bol je, kako kažu nepodnošljiv, a pritisak koji stalno osećate u donjem delu stomaka "tera vas da izludite".

Zubobolja

Kada nekim majkama pomenete zubobolju, kažu da bi se radije opet porodile sto puta, nego da ponovo osete kako to izgleda kada zub boli.

"Moji porođaji nisu bili laki, ali bih rodila još desetoro dece, samo da me zub više nikada ne zaboli", rekla je jedna majka.

Autor: Alo

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.