Otvoren konkurs za nastup na Exitu

Izvor: Radio 021, 21.Apr.2015, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren konkurs za nastup na Exitu

Exit festival i Studentski kulturni centar Novi Sad pokrenuli su konkurs za mlade muzičare kojima se pruža šansa da nastupe na nekoj od vodećih bina na Petrovaradinskoj tvrđavi od 9. do 12. jula.

Bendovi, disk džokeji i svi muzičari već od danas mogu da se prijave putem aplikacije na sajtu www.exitmusic.rs, a konkurs će trajati do ponedeljka, 4. maja, kada je poslednji dan za popunjavanje prijave.

Neophodno je da svi zainteresovani otvore profil i postave najmanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dve svoje numere ili DJ miksa putem svetskog striming servisa SoundCloud, te da ih uz prateću biografiju, fotografije i naznačen muzički žanr uvrste u svoju prijavu na sajtu www.exitmusic.rs. Za sve izvođače koji već imaju svoje profile na ovom sajtu, dovoljno je da na svojoj ličnoj stranici kliknu na prijavu za 2015. godinu. Proteklih godina na ovaj konkurs prijavljivalo se u proseku oko 4.000 izvođača, a ove godine, čak 40 izvođača sa konkursa dobiće priliku da nastupe na Exitu.

Selektorski tim čine muzička novinarka RTS-a i autorka emisije "Bunt" Branka Glavonjić, muzički urednik MTV Adria i osnivač izdavačke kuće "Lampshade Media" Nikola Jovanović, suosnivač "Koncerta godine" i muzički urednik Radija Novi Sad, Obrad Boba Škrbić, muzički novinar RTV-a i emisije "Gruvanje" Dušan Majkić i programski urednik Studentskog kulturnog centra Novi Sad, Igor "Zgro" Todorović. Pored glasova programske produkcije Exit festivala i selektorskog tima, publika će dati i svoj glas, jer će oni sa najviše lajkova i podrške na  Facebooku, Twitteru i SoundCloudu, imati i veće šanse da nastupe na Exitu.

Najveći broj izvođača nastupiće na Future Shock bini, a nekima će biti pružena prilika da nastupe i na binama kao što su Fusion, Explosive, Happynovisad, Urban Bug i Trance Stage. Cilj Exita i Studentskog kulturnog centra Novog Sada je da neke od prijavljenih izvođača u budućnosti predstave na glavnim festivalskim binama kao što su Main Stage i Dance Arena, kao i da ih putem međunarodne razmene plasira i na druge najveće festivale u Evropi i svetu.

Akcija "4+1"

Četvoročlano društvo koje bude zajedno kupovalo ulaznice za Exit, Sea Dance ili celu Exit Avanturu, petu ulaznicu dobiće na poklon! Akcija "4+1" već je dostupna na svim prodajnim mestima Gigstixa, u knjižarama Vulkan i putem sajta www.exitfest.org. U filijalama OTP banke, moguće je kupiti ulaznice i na rate, po cenama od 5.990 dinara za Exit i 6.990 dinara za celu Exit Avanturu (Exit + Sea Dance). Na sajtu www.exittrip.org, mogu se naći paketi koji sadrže i smeštaj, a festivalsko letovanje od 7. do 20. jula u okviru Exit Avanture, počinje već od 99 evra.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.