Otvara se Bebac startap centar za roditelje u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 29.Apr.2016, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvara se "Bebac startap centar" za roditelje u Novom Sadu

Edukativni centar "Bebac startap" namenjem roditeljima i onima koji će to tek postati otvoriće se u sredu, 10. maja u Novom Sadu.

Ovaj centar će rad otpočeti predavanjem na temu "Zdrava i bezbrižna trudnoća" koju će voditi specijalista ginekologije i akušerstva Aleksandra Novakov - Mikić.

Predavanje je namenjeno trudnicama koje žele da saznaju više o značajnim pregledima u trudnoći i zdravim uslovima za razvoj bebe u materici. Takođe, govoriće se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i o tome kako da majke budu sigurne da je sa bebom sve u redu, te kako da bezbrižno dočekaju njeno rođenje.

Predavanje će početi u 19 časova, a Bebac startup centar se nalazi u Fruškogorskoj 24. Zbog ograničenog broja mesta, obavezne su prijave putem imejla: startupcentar@bebac.com.

Više o ovome možete pročitati na Bebac.com.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.