Opljačkao banku, skinuo se go i bacao novac po ulici

Izvor: Radio 021, 28.Jul.2017, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkao banku, skinuo se go i bacao novac po ulici

Vlasti u saveznoj američkoj državi Florida saopštile su da su uhapsile muškarca koji je opljačkao banku, a potom se skinuo go i trčao niz ulicu bacajući ukradeni novac.

Kako je rekao, to je učinio jer se "probudio i poželeo da postane komičar". Umesto toga, 25-godišnji Aleksandar Sperner je optužen za pljačku banke, saopštio je FBI.

On je parkirao kola ispred banke, ušao unutra, pretio tvrdeći da ima pištolj i tražio novac od blagajnika, koji mu je dao torbu sa oko 4.700 dolara.

Kada je izašao na ulicu, u tašni je eksplodirala boja i obojila novčanice i njegovu odeću. On je skinuo odeću, počeo da trči bacajući novac.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.