One su se dobro udale! Top 10 najbolje udatih Srpkinja

Izvor: Luftika.rs, 20.Okt.2016, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

One su se dobro udale! Top 10 najbolje udatih Srpkinja

Ovih deset Srpkinja po većini savremenih parametara spadaju u one koje su uspele dobro da se udaju. Iako su neke uspešne u svojim poslovima, ipak će javnosti ostati poznate po svojim muževima.
10. Ivana Božilović Izvor: wikimedia.comGlumica i rijaliti zvezda u Americi, se 2008. godine udala za rijaliti zvezdu Endruja Firstona sa kojim ima troje dece, i nije naročito prisutna u medijima. Ova rođena Beograđanka, odrasla je u Americi, inače je glumica i voditeljka na jednoj američkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << rijaliti televiziji. Iako rijaliti zvezde i nisu preterano dobro plaćene, sigurno je da joj ne manjka novca.
9. Suzana Drobnjaković Izvor: wikimedia.comSuzana je snajka jedne od najvećih svetskih glumačkih zvezda – Sofije Loren. Poznata je u i Americi, ali zabunu unose imena. U medijima se naziva Saša, a u ličnoj karti još piše Suzana. Bilo kako bilo, ona je jedna od uspešnih Srpkinja, dobro zarađuje i sama, a našoj publici je poznata po epizodnim ulogama u serijama Prijatelji  i CSI Njujork. Nažalost, uvek će biti poznata kao snajka Sofije Loren, a ne po svojim uspesima.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.