Ograđuju se i obezbeđuju zgrade bivšeg Albusa i Nive

Izvor: Radio 021, 30.Jul.2014, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ograđuju se i obezbeđuju zgrade bivšeg "Albusa" i "Nive"

Počelo je ograđivanje i obezbeđivanje novosadskih objekata koji koji su za rušenje prema rešenjima Gradske uprave za inspekcijske poslove.

U pitanju su dva objekta u Šumadijskoj ulici broj 14 i broj 23 (objekti bivše fabrike sanitetskog materijala "Niva"), kao i objekat u Radničkoj broj 32 (bivši "Albus").

Ovi objekti, koji pripadaju gradu, potpuno su devastirani usled dotrajalosti i velikih oštećenja, saopštio je Zavod za izgradnju grada.

U Radničkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ulici 32 raščišćeno je šiblje i postavljene su gradilišne (plastične) mreže kako bi se onemogućio pristup nebezbednim objektima, i očišćeno je smeće iz dela objekta koji se nalazi u blizini stambene zgrade u Radničkoj 30.

Na objektu koji se nalazi u Šumadijskoj ulici br. 14 saniran je deo postojećeg zida (bedema) koji je nagnut prema trotoaru, a u toku je sanacija stubova i žičane ograde do učeničkog doma (do ulice Dušana Vasiljeva) i do dvorišta objekta u Šumadijskoj 16.

Na drugom objektu bivše fabrike "Niva", u Šumadijskoj ulici 23, biće zazidani prozori ka ulici, i postavljena nova kapija.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.