Oduzeto dete ocu koji je hteo da ga proda preko interneta

Izvor: Radio 021, 25.Okt.2016, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oduzeto dete ocu koji je hteo da ga proda preko interneta

Otac bebe koja je stavljena na prodaju na Ibeju za 5.000 evra predao se nemačkoj policiji.

Ispostavilo se da je migrant i da je tek stigao u Nemačku.

Oglas u kojem se beba nudi na prodaju pojavio se u Duisburgu 13. oktobra sa sve fotografijom bebice obučene u pidžamicu. "Dete, 40 dana staro, zove se Marija, na prodaju..." Izbrisan je posle pola sata.

Bebin otac se sam predao policiji, a bebu je uzela socijalna služba. Rekao je da nije mislio ozbiljno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ali policija mu ne veruje. Još se ne zna da li će protiv bebinih roditelja biti podignuta optužnica.

Beba je dobro, trenutno je kod staratelja i ostaće tamo dok se cela situacija ne raščisti. Roditelji su pod prismotrom socijalne službe", rekao je portparol policije.

Autor: Kurir

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.