Odluka o radnom vremenu kafića daleko od usvajanja

Izvor: Radio 021, 06.Maj.2015, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odluka o radnom vremenu kafića daleko od usvajanja

Odluka o promeni radnog vremena lokala neće uskoro biti doneta i pored više puta datih najava u protekle dve-tri godine, saznaje 021.rs u Gradskoj kući.

Kako nam je izjavio član Gradskog veća zadužen za privredu Goran Sečujski radi se na potrebnim dokumentima, ali se za sada ne može govoriti o preciznim rokovima.

"Trenutno se radi na odluci o akustičkom zoniranju Novog Sada kojom ćemo definisati nivoe buke po zonama, kako to predviđa Pravilnik o metodologiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << za određivanje akustičkih zona. Kada se napravi konačan predlog ove odluke, moći ćemo da završimo aktivnosti na odluci o radnom vremenu ugostiteljskih objekata i odluci o radnom vremenu trgovinskih i zanatskih objekata. Nakon toga ćemo ići na javnu raspravu o tri odluke, a za  sada se ne može govoriti o preciznim rokovima", naveo je Sečujski.

Kako je ovoj lokalnoj vlasti ostalo manje od godinu dana do izbora, sve je izvesnije da će odluka o radnom vremenu kafića i klubova čekati naredni saziv lokalne vlasti.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Neuspeo tender GSP-a za kupovinu šest autobusa

Izvor: Radio 021, 06.Maj.2015

Gradski prevoznik poništio je javnu nabavku za kupovinu šest solo autobusa, saznaje 021.rs...Odluka o poništenju tendera je doneta jer nijedna od prispelih ponuda nije bila odgovarajuća. U Upravi GSP-a za 021.rs navode da neće odustati od nabavke novih autobusa i da će uskoro biti ponovljen tender...Podsetimo,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.