OVI BICIKLISTI RASPOLAŽU BUDŽETOM GRADA Evo kako izgledaju njihovi milioni i šta mogu da kupe za njih (FOTO)

Izvor: 24sata, 26.Nov.2014, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVI BICIKLISTI RASPOLAŽU BUDŽETOM GRADA Evo kako izgledaju njihovi milioni i šta mogu da kupe za njih (FOTO)

Novosadska biciklistička inicijativa (NBI) osmislila je igru “Biciklograd”. Po ugledu na popularni “Monopol”, igrači “voze” bicikl novosadskim ulicama, odlaze u poštu, na Štrand, prave saobraćajne prekršaje, odlaze u zatvor, raspolažu budžetom grada...

Novi primerci 

u knjižarama

Deo primeraka je podeljen organizacijama i institucijama koje se bave mladima i saobraćajem. “Ako budemo pravili dodatne primerke igre, najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << će moći da se nabave u klubovima i knjižarama koje promovišu didaktička sredstva i igre, kao i u biciklističkim radnjama”, kaže Marko Trfiković.

Novi primerci 

u knjižarama

Deo primeraka je podeljen organizacijama i institucijama koje se bave mladima i saobraćajem. “Ako budemo pravili dodatne primerke igre, najverovatnije će moći da se nabave u klubovima i knjižarama koje promovišu didaktička sredstva i igre, kao i u biciklističkim radnjama”, kaže Marko Trfiković.

Biciklograd | Foto: Foto Promo

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.