OŠ Ivan Gundulić na Čeneju dobila novu salu za fizičko

Izvor: Radio 021, 30.Jan.2015, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OŠ "Ivan Gundulić" na Čeneju dobila novu salu za fizičko

Danas je svečano otvorena novoizgrađena fiskulturna sala u Osnovnoj školi "Ivan Gundulić" na Čeneju.

Član Gradskog veća za obrazovanje Vladimir Jelić naveo je da je fiskulturna sala na Čeneju građena u dve faze, sredstvima iz budžeta grada ukupne vrednosti 47 miliona dinara.

"Posao je završen opremanjem ovog objekta koji je moderan i predviđen za gotovo sve sportove. Ukupna površina sale sa dodatnim prostorijama je više od 600 metara kvadratnih, a svi sportski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << rekviziti su atestirani, sa garancijom proizvođača, čime je obezbeđena i maksimalna bezbednost učenika. Ove godine započećemo izgradnju fiskulturne sale u Ledincima vrednu 30 miliona dinara, a naredne u Šangaju, tako da će svaka škola imati fiskulturnu salu i sva deca će imati jednake uslove školovanja bez obzira da li žive u urbanim sredinama ili u prigradskim naseljima", rekao je Jelić.

Isturena odeljenja OŠ "Ivan Gundulić" iz Novog Sada smeštena su na Čeneju u objektu koji je izgrađen 2002. godine.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.