Novosadski polumaraton 1. aprila, trka kreće sa Trga slobode

Izvor: Radio 021, 20.Mar.2017, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadski polumaraton 1. aprila, trka kreće sa Trga slobode

Novosadski polumaraton, 24. po redu, održaće se u subotu, 1. aprila, a start trke zakazan je na Trgu slobode od 10 časova.

Na ovogodišnji polumaraton do sada se prijavilo više od 750 učesnika, a organizatori očekuju da taj broj dostigne više od hiljadu takmičara.

Predsednik Izvršnog odbora Novosadskog maratona Milan Dolag istakao je da je limit održavanje trke tri sata, te da će toliko i pojedine saobraćajnice biti zatvorene za saobraćaj. On je dodao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << se pored takmičara očekuje i velik broj dece školskog i preškolskog uzrasta.

"Do sada se prijavilo oko 300 sugrađana, pa možemo da kažemo da je polumaraton i trka Novosađana", rekao je Dolga.

Pored polumartonske trke, u subotu, 1. aprila održaće se štafetni polumaraton, frtaljmaraton, humanitarna trka, trčanje-šetnja sredoškolaca i starijih osnovaca, Poletarac trčanje (šetnja mališana), kao i tradicionalna puzeća trka beba.

Trasa polumaratonske trke ide od Trga slobode, Zmaj Jovinom i Dunavskom ulicom, Kejom žrtava racije, Bulevarom cara Lazara, Beogradskim kejom, Ulicom dr Sime Miloševića, Jiričekovom, Fruškogorskom, Bulevarom despota Stefana i Balzakovom ulicom.

Autor: 021.rs/Foto: marathon.org.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Novosadski polumaraton 1.aprila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Mar.2017

Novosadski polumaraton, 24. po redu, održaće se u subotu, 1. aprila, a start trke zakazan je na Trgu slobode od 10 časova. Na ovogodišnji polumaraton do sada se prijavilo više od 750 učesnika, a organizatori očekuju da taj broj dostigne više od hiljadu takmičara i takmičarki...Predsednik Skupštine...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.