Novosađanin dobio batine zbog ljubavnih grafita

Izvor: Radio 021, 26.Maj.2015, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađanin dobio batine zbog ljubavnih grafita

Pedesetpetogodišnjeg Novosađanina L.F. pretukla je žena u koju je zaljubljen zbog pisanja ljubavnih grafita i najverovatnije će zbog istih biti optužen za uznemiravanje.

Naime, zaljubljeni Novosađanin je na zidovima kuća, ogradama, asfaltu, pisao da voli 43-ogodišnju Novosađanku O. E, i priznaje da je to za čoveka njegovih godina neobičan način iskazivanja ljubavi. "Priznajem da je pomalo detinjasto, ali mislim da time nikoga ne vređam, niti omalovažavam. Pa, molim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << vas, zar je pogrešno nekog voleti i to pokazati, makar i na ovakav način. Oboje imamo dovoljno godina, ja razveden, ona nije udata", kaže L.F.

Dok joj je pisao grafite, ona ga je jednom besna sačekala i dobro ga izudarala, a posle ga je po izlasku iz firme vijala metalnom šipkom. "Nisam uopšte reagovao, jer je žena, a povrh svega žena koju volim", kaže on.

Posle napada otišao je u bolnicu gde su mu konstatovane povrede, pre svega kontuzije levog oka. Nije želeo da je prijavi, ali je policija pokrenula prekršajnu prijavu protiv nje po službenoj dužnosti.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

(FOTO) BOLJE DA JE DONEO CVET: Novosađanin (55) joj pisao ljubavne grafite, a ona ga pretukla!

Izvor: Kurir, 26.Maj.2015

Zaljubljeni L.F. je na zidovima kuća, ogradama, asfaltu, pisao da voli 43-godišnju Novosađanku O. E, i priznaje da je to za čoveka njegovih godina neobičan način iskazivanja ljubavi..NOVI SAD - Novosađanina L.F. (55) pretukla je žena u koju je zaljubljen zbog pisanja ljubavnih grafita i najverovatnije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.