Novosađani donirali 160 hiljada dinara za lečenje male Mione obolele od leukemije

Izvor: Radio 021, 25.Jul.2017, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađani donirali 160 hiljada dinara za lečenje male Mione obolele od leukemije

Posetioci Štranda u poslednjoj akciji "Humani ponedeljak" donirali su 161.120 dinara za lečenje dvoipogodišnje Mione Kojadinonović koja boluje od leukemije.

Malenoj Mioni pre godinu dana dijagnostifikovana je akutna limfoblastna leukemija. I pored velikih napora lekara, bolest je zahvatila koštano i moždano tkivo, tako da je neophodno hitno presađivanje koštane srži. S obzirom na to da koštana srž roditelja nije dovoljno kompatibilna sa Mioninom, potrebno je operaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << izvesti u najkraćem roku u Italiji, gde će biti pronađen donor.

Troškovi operacije i postoperativnog perioda iznos oko 100.000 evra. Porodica je do sada prikupila trećinu novca.

Akcija "Humani ponedeljak" koju organizuje Gradsko zelenilo, biće nastavljena sledeće sedmice kada će se pomoć prikupljati za dečaka Božidara Radojčića.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za lečenje Mione 161.000 dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2017

Akcija Gradskog zelenila "Humani ponedeljak" juče je bila posvećena prikupljanju sredstava za izlečenje Mione Kojadinović. Dobrovoljnim prilozima posetilaca Štranda, tokom jučerašnjeg dana, prikupljeno je 161.120,00 dinara...Dvoipogodišnjoj Mioni Kojadinović pre godinu dana dijagnostifikovana...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.