Novi trend u šminkanju – silikonski sunđer

Izvor: Luftika.rs, 21.Apr.2017, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi trend u šminkanju – silikonski sunđer

Puder možete nanositi prstima, sunđerom, četkicama, a od sada silikon ima novu namenu. Iako ovaj proizvod podseća kao nešto što biste stavile u grudnjak ili u sandale, zapravo je pravi novi trend u šminkanju.
Izvor: Pixabay © Četkice i obični sunđeri se brzo zapriljaju i morate ih stalno prati, a silikonski sunđer je mnogo praktičniji i on ne upija puder kao što to rade klasični sunđeri i četkice. Što bi rekle neke šminkerke nedelju ostavljaju slobodnom kako bi prale sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << četkice koje poseduju. Ovaj silikonski sunđer se mnogo lakše čisti.
Foto: minibeautylife.com Mnoge poznate blogerke i vlogerke su ga već uvrstile u svoje favorite kada govorimo o šminkanju.
Pogledajte u videu kako se on nanosi i kako ga možete poručiti.

Da li ste već probali ovaj silikonski sunđer?
Više o poznatim šminkerima pročitajte ovde

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.