Nišlijka poginula u fabrici Leoni, ima povređenih iz Srbije

Izvor: Radio 021, 30.Mar.2017, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlijka poginula u fabrici Leoni, ima povređenih iz Srbije

Jedna radnica je poginula, a još petoro zaposlenih je povređeno jutros oko devet časova u pogonu kompanije Leoni u rumunskom gradu Pitešta, saznaje Blic.

Nezvanično, poginula radnica je iz Niša.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, nastradala radnica ima 29 godina i srpska je državljanka, a među povređenima takođe ima Srba, takođe, iz Niša.

Kako su rekli u "Leoniju" za portal Južne vesti stradala je I. I. (28) iz Niša, dok su povređene A. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << R. (29) i B. G. (33), jedna teže, a jedna lakše, prenosi Blic.

Sve se dogodilo, kako kažu u “Leoniju”, jutros oko 9.30 sati kada je vozač, koji je prema nepotvrđenim informacijama "driftovao" na prostoru ispred fabrike, izgubio kontrolu, probio ogradu i uleteo u prostor gde su radnici bili na pauzi.

Prostor gde radnici uglavnom odlaze na pauzu, kako kažu oni koji tamo rade, nalazi se napolju, ali je ograden žicom i pleksiglasom i za sada nije poznato kako je Rumun svojim autom bio toliko blizu fabrike.

Autor: Blic; Foto: Pixabay

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

TRAGEDIJA U FABRICI „LEONI“ BMW-om ulteo među radnike, poginula radnica iz Niša, ima JOŠ POVREĐENIH

Izvor: juGmedia, 31.Mar.2017, 10:39

Jedna radnica je poginula a još petoro zaposlenih je povređeno, jutros oko 9 časova u pogonu kompanije Leoni u rumunskom gradu Pitešta, saznaje „Blic“...Prema prvim i nezvaničnim informacijama nastradala radnica ima 29 godina i srpska je državljanka, a među povređenima takođe ima Srba, takođe,...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.