Ninamedia obeležila 12 godina rada

Izvor: Radio 021, 28.Nov.2014, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ninamedia obeležila 12 godina rada

Ninamedia, novosadska agencija za praćenje i analizu medijskih sadržaja, proslavila je 12 godina uspešnog poslovanja.

Osnivač Ninamedije Dragan Radić kazao je da će poslovanje ove rastuće agencije u budućnosti biti bolje nego ikada.

- Plavi krug koji je simbol Ninamedie nije slučajno odabran. On po obliku podseća na loptu koja je simbol razigranosti, a razigranost je ono što ćemo u budućnosti sve više unositi u svoje poslovanje. Pritom ćemo sve vreme ići >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u pravcu da i mi mali dvanaestgodišnjaci učimo od velikih i uozbiljimo se u određenim segmentima  - rekao je Radić.

Ninamedia svoju dvanaestu poslovnu godinu zaokružuje kao apsolutni lider u domenu pres klipinga sa 70% tržišnog učešća u ovoj oblasti, odnosno oko 20.000 dnevno obrađenih priloga koji svako jutro čekaju preko 400 korisnika servisa. Kao dopuna ovim uslugama, razvili su se prevodilački sektor, sektor za Analizu medijskih sadržaja i Buzz monitoring koji pruža modne alate za PR i praćenje društvenih mreža, kao i Ninamedia Research sa najsavremenijim studijima za fokus grupe i tehnikama za istraživanje tržišta i ispitivanje javnog mnjenja.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Proslava uz Frajle i Džeja: Ninamedia – od ideje do medijskog centra

Izvor: Scandal.rs, 28.Nov.2014

Ninamedia, naša najveća agencija za praćenje i analizu medijskih sadržaja, proslavila je sinoć 12 godina uspešnog poslovanja u urbanom beogradskom klubu Beton Hall...Zahvaljujući već poznatom, srdačnom gostoprimstvu domaćina, u razigranoj atmosferi ovog novootvorenog lokala provodili su se...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.