Neispravna voda za piće u javnim bunarima u Novom Sadu

Izvor: 24sata, 20.Avg.2014, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neispravna voda za piće u javnim bunarima u Novom Sadu

Voda za piće iz svih osam javnih bunara u Novom Sadu je neispravna za piće, saopšteno je danas u Institutu za javno zdravlje Vojvodine.

Dodao je da Institut preporučuje da se voda iz ovih bunara ne upotrebljava.

Zbog sumnje da su zaraženi groznicom Zapadnog Nila ispitano je 39 osoba, ali je bolest potvrđena samo kod jednog pacijenta dok se za dve osobe smatra da su verovatno zaražene, ali to još uvek nije potvrđeno, kazala je lekarka iz Instittuta Svetlana Ilić.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

NS: Neispravna voda za piće u javnim bunarima

Izvor: Vesti-online.com, 20.Avg.2014

Voda za piće iz svih osam javnih bunara u Novom Sadu je neispravna za piće, saopšteno je u Institutu za javno zdravlje Vojvodine...Foto: Ilustracija.."Kontrolom zdravstvene ispravnosti uzoraka vode za piće u osam javnih bunara tokom avgusta utvrđena je fizičko-hemijska neispravnost svih kontrolisanih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.