Nastavnik bacao stolove po učionici, povređeno šest učenika

Izvor: Radio 021, 06.Maj.2016, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavnik bacao stolove po učionici, povređeno šest učenika

Šestoro učenika osmog razreda povređeno je kada je nastavnik M.B. iz Sarajeva razbacao stolove u učionici u mestu Gromiljak kod Kiseljaka, objavile su banjalučke Nezavisne novine.

Nastavnik je uhapšen, a zbog zdravstvenih problema prevezen je bolnicu Koševo u Sarajevu, gde je i zadržan na lečenju, kažu u policiji.

Kako je navedeno, ovaj incident je lokalnoj policijskoj stanici prijavio direktor Osnovne škole "Kiseljak 1", koja se nalazi u mestu Gromiljak. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

"Učenici su prevezeni u Dom zdravlja Kiseljak, gde su im konstatovane lake povrede. Službenici kriminalističke policije su obavili uviđaj i preduzimaju druge istražne radnje na dokumentovanju uzroka ovog incidenta", rečeno je iz policije.

U ceo slučaj uključeni su i službenici Centra za socijalni rad, koji obavljaju razgovor s učenicima. O svemu je upoznat i dežurni tužilac kantonalnog tužilaštva Travnik.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.