Najlepša izletišta na Fruškoj gori

Izvor: Luftika.rs, 27.Avg.2016, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najlepša izletišta na Fruškoj gori

Leto je skoro gotovo, a ukoliko nemate baš puno vremena, a želite na izlet u prirodu, da iskoristite lepe dane, predlažemo vam neko od izletišta na Fruškoj gori. Pogledajte koja su to najlepša izletišta, okupite ekipu i provedite nezaboravno vreme u prirodnom okruženju.
Ciganski logor fruskac.net Ciganski logor je izletište koje se nalazi uz Partizanski put, a nalazi se u mestu Manđelos u blizini Sremske Mitrovice Ukoliko uživate u hladu četinara, ovo je pravo mesto za vas, a uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << to i retka pojava na Fruškoj gori, budući da su četinari retki na ovom prostoru. Posetite i glavna obeležja – spomenike partizanima i njihovim ratnim podviima. Jedan je posvećen Četvrtoj četi Fruškogorskog partizanskog odreda, a drugi Šestoj istočnobosankoj brigadi.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.