Na Vračaru će u vlast DS i Dosta je bilo

Izvor: Radio 021, 29.Apr.2016, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Vračaru će u vlast DS i Dosta je bilo

Funkcioner Demokratske stranke Branimir Kuzmanović izjavio je danas da očekuje da će u beogradskoj opštini Vračar vlast formirati koalicija oko DS-a i Pokret "Dosta je bilo".

"Očekujem da imamo većinu s Pokretom 'Dosta je bilo' i naravno da smo spremni za potpunu transparentnost u vršenju vlasti, kako traži taj pokret, jer opština Vračar je i do sada bila jedna od najtransparentnijih lokalnih samouprava", rekao je Kuzmanović koji je na lokalnim izborima 24. aprila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << bio nosilac liste "Vračar slobodno".

Ta lista, na kojoj su DS, SDS, LDP, SDU, NOVA i LS, osvojila je 17 mandata, SNS 16, Pokret Dosta je bilo sedam, socijalisti tri, a koalicija DSS-Dveri dva odbornička mandata.

Kuzmanović je podsetio da je bio prvi predsednik opštine u Srbiji koji je javno objavio svoju imovinsku kartu na sajtu opštine. "Imali smo objavljivanje svih javnih nabavki na sajtu opštine još 2008, tako da što se transprentnosti tiče, verujem da možemo da ispunimo sve zahteve Pokreta 'Dosta je bilo' i da na taj način možemo da formiramo većinu", rekao je Kuzmanović.

On je podsetio na brojne akcije podrške penzionerima i đacima koji žive u opštini Vračar, najaviviši da će i buduća vlast nastaviti da sluša sve što kažu građani. On je objasnio da opština ne bi mogla da pomaže penzionerima i djacima da nije štedela i smanjila administraciju za skoro 30 odsto, najviše u Srbiji.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.