Izvor: Luftika.rs, 19.Jan.2017, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac Blizanac: spontanost, sloboda i uzbuđenje su sve što traži

Muškarac Blizanac je jedan od najintrigantnijih znakova zodijaka. On je zaljubljiv, ali nestalan, duhovit, ali težak, deluje površno, a zapravo… Saznajte kako da zavedete i zadržite svog muškarca Blizanca, zavirite u njihovu suštinu i pronađite odgovore na pitanja koja ste sebi postavili bezbroj puta.
Ljubav
Kada se muškarac Blizanac zaljubi teško je pretpostaviti koliko će to da traje. On žudi za promenama i uzbuđenjem, a važna mu je zanimljiva priroda voljene osobe. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Kada oseti emociju, on uvek misli da je u pitanju prava duboka stvar i retko kada se zapita da li će to isto osećati i sutra. Uživa u trenutku i veoma je iritantan za partnera koji je navikao da pravi planove za budućnost. Ovo ipak ne znači da Blizancima kao partnerima nije stalo, ali njima je neophodna spontanost u životu jer sve drugo čini da se osećaju zarobljenim. On je pažljiv, uzbudljiv, prilagodljiv, posvećen i zaista ume da nasmeje ženu. On je sve to u jednoj osobi u jednom danu baš svakog dana.
Seksualnost
Ovaj muškarac ne pridaje puno značaja samom seksualnom činu. On ima mladalačku auru i najčešće je potentan do poznih godina, ali on ne mari toliko za seks koliko za uzbuđenje koje seks donosi. On želi nekog ko će mu postavljati izazove i ko neće kopati po njegovim nesigurnostima. Potreban mu je partner koji je dovoljno pametan da kaže prave stvari u pravo vreme. On voli seks na otvorenom i ume da bude prilično perverzan bez skrivenih bolesnih namera. Ukoliko je u dugoj vezi, očekivaće redovne promene u seksualnom životu kao da je prestravljen rutinom i onime što ona predstavlja. Blizancima je potrebno da budu stalno u pokretu, da menjaju partnere, poze ili lokacije.

Veza
Ne može se baš reći da je muškarac Blizanac u potpunosti pouzdan. On nema nameru da izneveri partnera, ali on nije baš ni svestan brzine kojom se dešavaju promene u njegovoj stvarnosti. I kada je zaista zaljubljen, ima promene u osećanjima prema partnerki bez obzira na postojeću ljubav – od proleća i procvetale žudnje, do zime i nepomirljive distance. On je zaista težak partner za one koji očekuju konstantnost u vezi. Jedini način da se zadrži u funkcionalnoj vezi jer da pronađe partnera koji ima razvijenu samodovoljnost i potpunu nezavisnost.
Možete li mu verovati?
Veoma teško pitanje, a odgovor je najčešće jedno jednostavno NE. Ne možete verovati partneru Blizancu. Ne zato što je on patološki lažov već zato što ne postoji sigurnost u tome šta će sutra doneti u njegov mozak ili srce. Mnogo toga je u stanju da kaže u jednom trenutku, a od partnera se očekuje da rastumači sve te razlomke i nepoznate da bi razumeo da li je on to sve zaista hteo da kaže i šta je zapravo mislio da kaže. Ipak, ukoliko deli život s partnerom prema kom ima prave duboke emocije, a uz to oseća da to neće promeniti njegovu suštinu, on je srećnik koji nikad neće izigrati poverenje svoje partnerke.
Zabavljanje
Ne postoji način da saznate da li želi da vas pozove na dejt. On ne spada u tradicionaliste koji imaju potrebu da sami učine prvi korak i rado će prihvatiti poziv na mesto koje ih intrigira. Ukoliko gaji osećanja, spreman je da partnerku iznenadi pozivima za izlazak na različita mesta, poklonima i dodaće razne zanimljive začine u taj sudar. Nemoguće je dosađivati se uz Blizanca osim ukoliko previše pričaju, ali i to je nešto što se može promeniti jednim razgovorom. Najbolji način da se opiše njihovo zabavljanje: bilo gde, bilo kada, sve dok je spontano i bezbrižno.
Razumevanje muškarca Blizanca
Najčešće Blizanci drugima izgledaju kao površno morsko prase. Istina je ipak da njihova priroda uopšte nije tako laka i površna već veoma kompleksna i teško ju je dokučiti. Oni koji su sami površni, nikada neće uspeti da prodru ispod površine jednog Blizanca. Ovo je muškarac koji je distanciran od svojih emocija i potrebno mu je da sam dođe do svoje žile kucavice, ali često ne zna kako to i da učini. Ukoliko ga je povredila porodica, velike su šanse da nikad ni ne zagrebe dovoljni duboko da sam sebe shvati pa je tada drugima još teže da ga zaista razumeju. Onaj ko dopre do srži jednog muškarca Blizanca shvatiće da postoji koren tog dečačkog šarma i neverovatne unutrašnje lepote.
Prednosti i mane
On je pozitivan, avanturista i pun iznenađenja, uvek u pokretu i spreman da prihvati svaki životni izazov. Kada je istinski zaljubljen, pokazuje svoje dečje srce – čisto i netaknuto. Ipak, mnogo toga vam se neće dopasti kod njega kada u jednom trenutku prosto postane distanciran i prosto prestane da mari. On je nepouzdan, ponaša se poput razmaženog deteta i plaši se svojih emocija.
Kako izabrati poklon za muškarca Blizanca?
Odvedite ga na mesto na kom nije bio do sada, kupite mu kvalitetan priručnik, poklonite mu bilo šta što sadrži slova ili je namenjeno za pisanje, četovanje ili fotografisanje. On voli gedžete i neobične sitnice koje se mogu koristiti uz telefon. Potrebna mu je sloboda da svoj poklon upotrebi samo jednom i da ga nakon toga baci. Šta god da odlučite da mu poklonite učinite to s osmehom. To može biti jedina stvar koja mu je potrebna.
Upoznajte ženu Škorpiju

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.