Motošou od 1. do 3. avgusta u Futogu

Izvor: Radio 021, 28.Jul.2014, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motošou od 1. do 3. avgusta u Futogu

Motošou Futog, 12. po redu, održaće se od 1. do 3. avgusta na maloj plaži Špic na obali Dunava.

Futožani će i ove godine ugostiti oko 10.000 posetilaca za sva tri dana druženja sa dvotočkašima.

Kapije kampa se otvaraju u petak, 1. avgusta tačno u podne, a nedeljni ručak, 3. avgusta, označiće kraj moto skupa.

Bajkeri moto kluba "Classic Wheels" obezbedili su i ove godine bajkerski pasulj za petak i subotu. Počasni defile motora se održava u subotu oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << 17 časova i voziće se po ulicama Futoga.

Rokenrol svirke će se održati u večernjim satima gde će se predstaviti Vatrena Voda (ŠA), Marshal Pop i Prljavi Romeo (NS), Tribute Bjelo Dugme iz Apatina i kao zvezde XII moto skupa iz Kragujevca grupa EPILOG-koji predvodi gitarista Dragan Urošević koji je napravio najveće hitove grupe Osajači.

Ulaz za sve posetioce koji dođu svojim dvotočkašem, motociklom, biće besplatan, a pešaci će za sva tri dana morati da izdvoje 200 dinara.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.