Momak poginuo pri padu s motora na Salajci

Izvor: Radio 021, 27.Avg.2016, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Momak poginuo pri padu s motora na Salajci

Jedan maloletnik je poginuo, a drugi je zadobio povredu glave u udesu koji se jutros oko 6 časova dogodio na Salajci.

Momci, stari između 15 i 16 godina, prema nezvaničnim informacijama sa lica mesta, pali su sa motora i nisu nosili zaštitne kacige.

Kako za 021 kaže dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, dve lekarske ekipe intervenisale su na uglu Šajkaške i Graničarske ulice.

Lekari su mogli samo da konstatuju smrt jednog od momaka, dok je drugi zadobio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << povredu glave i prevezen je na hirurgiju Dečije bolnice.

Policija je obavila uviđaj, a ulica je neko vreme bila zatvorena za saobraćaj.

Autor: Gorica Nikolin - gorica@021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Dečak poginuo pri padu s motora na Salajci, drugi povređen

Izvor: Radio 021, 27.Avg.2016

Jedan dečak je poginuo, a drugi je zadobio povredu glave u udesu koji se jutros oko 6 časova dogodio na Salajci...Dečaci stari između 15 i 16 godina, prema nezvaničnim informacijama sa lica mesta, pali su sa motora na uglu Šajkaške i Graničarske ulice...Kako za 021 kaže dr Mirjana Bursać iz...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.