Mladić na Štrandu se sam upucao

Izvor: Radio 021, 28.Jun.2016, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić na Štrandu se sam upucao

Novosađanin Dragan J. (26), koji je u nedelju upucan u nogu za stolom u bašti kafića na Štrandu, najverovatnije se sam ranio.

Prema nezvaničnim informacijama iz policije, s njim su u društvu bila još dva mladića i sva trojica su bila pod uticajem alkohola.

Ispaljen je jedan hitac iz pištolja, a putanja metka i rana na butini ukazuju na ovu pretpostavku.

Policija je potvrdila da su protiv Dragana i ranije podnošene krivične prijave zbog posedovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i upotrebe oružja, a povezuju ga sa problematičnim navijačkim grupama kojima je to paravan za trgovinu drogom.

Inače, niko od posetilaca Štranda nije čuo pucanj. Kupalište je u tom trenutku bilo prepuno građana, a u neposrednoj blizini gde se dogodio incident nalazi se igralište za decu, kao i pult za brzu hranu.

Iako se u nedelju dogodio i "vatreni" obračun crnogorskih kriminalnih klanova u centru Novog Sada, ova dva događana nisu povezana.

Autor: 021.rs/foto: Robert Getel

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Mladić na Štrandu se sam upucao, poznat je po pucnjavama od ranije

Izvor: Radio 021, 28.Jun.2016

Novosađanin Dragan J. (26), koji je u nedelju upucan u nogu za stolom u bašti kafića na Štrandu, najverovatnije se sam ranio...Prema nezvaničnim informacijama iz policije, s njim su u društvu bila još dva mladića i sva trojica su bila pod uticajem alkohola...Ispaljen je jedan hitac iz pištolja,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.