Mladi rukometaši i rukometašice stasavaju u kampu Bogdan Rodić

Izvor: Radio 021, 26.Jun.2017, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi rukometaši i rukometašice stasavaju u kampu "Bogdan Rodić"

Rukometni kamp "Bogdan Rodić" za mlade rukometašice i rukometaše održaće se od 29. juna do 6. jula na planini Zlatar, u organizaciji Fondacije "Univerexport".

Mladi sportisti će tokom kampa biti usmereni na individualni razvoj, kroz poruku da su talentovana deca osobe koje se razvijaju. Polaznici će hvatati korak sa evropskim modernim rukometom, uz prisustvo stručnog tima identifikovaće se talentovani, a deca će dobijati povratne informacije o njihovom radu.  Učešće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u kampu će uzeti gotovo 70 dece iz preko 30 rukometnih klubova iz Srbije.

Kamp je okupio stručnjake iz Srbije, menadžer je najbolji srpski trener za 2014. i 2015. godinu Đorđe Ćirković, koordinatorka je Jelena Erić Rakonjac. U timu se nalaze još i Žikica Milosavljević, Igor Nikolić, Vlada Šimičić, Vladimir Cvijan i Vladan Jordović.

Inicijativu Fondacije "Univerexport" podržali su i Ministarstvo omladine i sporta, kao i Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije.

Kamp se organizuje u čast osnivaču kompanije "Univerexport" i velikom poznavaocu rukometa Bogdanu Rodiću.

Autor: Reklamni tekst

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.