Maturski panoi i ove godine u centru

Izvor: Radio 021, 31.Mar.2015, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maturski panoi i ove godine u centru

Novi Sad će maturantima srednjih škola i ove godine obezbediti prostor u centru grada za izlaganje panoa.

Panoi će biti izloženi od 11. maja u Ulici kralja Aleksandra.

Iz Gradske kuće su saopštili da Grad ima ograničen broj mesta (64) na kojima bi mogli biti izloženi maturski panoi, tako da maturanti molbe za postavljanje panoa mogu slati do 11. maja, odnosno do popune slobodnih mesta, na mejl adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << JavaSkript da biste je videli , a obavezno je navesti naziv škole i kontakt telefon.

Propisani su određeni uslovi kako bi se na postojećem prostoru mogao izložiti što veći broj panoa, a to su dimenzije: maksimalna visina 120cm i maksimalna širina 75cm i pano mora biti odštampan na foreksu.

Takođe, kao i prethodne godine, Grad je pozvao sve zakupce lokala u centru grada da odgovore na inicijativu gradonačelnika i da izađu u susret maturantima time što će im omogućiti postavljanje panoa u izlozima bez nadoknade.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Maturski panoi u centru grada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2015, 09:44

Odlukom gradonačelnika, Grad Novi Sad će maturantima srednjih škola i ove godine obezbediti prostor u centru za izlaganje panoa. Panoi će biti izloženi od 11. maja u Ulici kralja Aleksandra...Grad Novi Sad raspolaže ograničenim brojem mesta (64) na kojima bi mogli biti izloženi maturski panoi,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.