Matičar uhapšen zbog falsifikovanja isprave

Izvor: Radio 021, 23.Jul.2016, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matičar uhapšen zbog falsifikovanja isprave

Policija je uhapsila N.K. (1962), matičara i šefa jedne mesne kancelarije sa područja Požarevca, zbog sumnje da je falsifikovao isprave.

On se tereti da je u aprilu ove godine, izdao uverenje o državljanstvu i izvod iz matične knjige rođenih i tom prilikom uneo lažne podatke o identitetu građanina, čime je izvršio krivično delo falsifikovanje isprave.

Dan ranije, u okviru iste akcije, na području Beograda uahpšene su četiri osobe, među kojima i policijski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << službenik PS Vračar.

Hapšenje su izveli pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala i Policijske uprave za grad Beograd - Odeljenja za kontrolu zakonitosti, po nalogu zamenika tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.