Malbašić za tri boda Novosađana u Ivanjici

Izvor: Radio 021, 19.Avg.2017, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malbašić za tri boda Novosađana u Ivanjici

U 6. kolu Superlige, Vojvodina je u Ivanjici savladala Javor rezultatom 1:0.

Strelac pobedonosnog pogotka bio je Filip Malbašić u 70. minutu.

On je natrčao na jednu odbijenu loptu i pogodio mrežu domaćina, nakon što je prethodno oštro šutirao Mihajlović posle ubačene lopte Burekovića. Malbašiću je ovo bio šesti gol u sezoni, a četvrti u prvenstvu.

Domaćin je večeras bio ravnopravan protivnik crveno-belima, ali nije uspeo da iskoristi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nekoliko dobrih prilka za gol. S druge strane, ekipa Nenada Vanića je ponovo igrala otvoreno što joj se isplatilo i pomoglo da već zaborave poraz od Partizana.

Vojvodina je sa petom pobedom i ukupno 15 bodova (gol razlika 9:1) i dalje u vrhu, isto ima Zvezda i meč manje, još uvek neporaženi Voždovac ima 14, Partizan 12 i takođe utakmicu manje, a potom slede Spartak sa 11, Radnički sa 10, itd.

Ostali rezultati 6. kola: Bačka - Mladost 1:0, Mačva - Rad 1:2, Spartak - Voždovac 0:0 i Čukarički - Radnički 0:0. U nedelju igraju Radnik - Zemun, a odloženi su susreti Borac - Crvena zvezda i Partizan - Napredak.

U narednom kolu 26. avgusta, Vojvodina će ugostiti ekipu Spartaka.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.