MUP: Velimir Ilić se parkirao na mestu predviđenom za osobe sa invaliditetom ispred Spensa

Izvor: Radio 021, 19.Jan.2017, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Velimir Ilić se parkirao na mestu predviđenom za osobe sa invaliditetom ispred Spensa

Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da su netačni navodi Velimira Ilića da policija ne postupa u slučaju oštećenja njegovog automobila i da je on uklonjen jer je bio parkiran na mestu predviđenom za osobe sa invaliditetom ispred Spensa.

Kako se navodi u saopštenju, policija je u više navrata pokušala sa njim da stupi u kontakt, ali se on nije odazvao pozivima. Vozilo ispred Spensa mu je uklonjeno jer je bilo parkirano na mestu predviđenom za osobe sa invaliditetom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
"Ilić je, sutradan po događaju, 30. decembra 2016. godine, odmah bio pozvan da da izjavu, ali se pozivu nije odazvao uz obrazloženje da nije u mogućnosti da dođe zbog novogodišnjih praznika. Poziv Iliću upućen je ponovo 4. januara, a potom i 12. januara ove godine. Ilić se nije odazvao ni na jedan poziv, tako da je, u najmanju ruku, neumesna njegova izjava da se na rasvetljavanju slučaja ne radi zbog toga što je inspektor na "novogodišnjem odmoru". Takođe, netačni su Ilićevi navodi da mu je vozilo nezakonito uklonjeno ispred novosadskog Spensa 14. decembra prošle godine, s obzirom na to da je utvrđeno da je auto zatečen nepropisno parkiran na parking prostoru koji je saobraćajnim znakom i oznakama na kolovozu označen kao prostor za parkiranje invalida. Shodno navedenom, u skladu sa zakonom doneto je rešenje o uklanjanju vozilo i ono je specijalnim vozilom uklonjeno i smešteno u prostorije JKP "Parking servis", odakle je iste večeri preuzeto. U pogledu Ilićevih navoda u vezi sa veštačenjem vozila, Ministarstvo ističe da je dogovoreno da se ono obavi u jednoj autokući uz prisustvo više veštaka, o čemu je kontaktiran Mašinski fakultet s obzirom na profesionalne reference", ističe se u saopštenju

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

MUP: Netačni navodi Velimira Ilića o uklanjanju vozila

Izvor: Blic, 19.Jan.2017

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je večeras da su netačni navodi lidera Nove Srbije Velimira Ilića da policija ne postupa u slučaju oštećenja njegovog vozila, kao i da mu je vozilo nezakonito uklonjeno, dodajući da su policijski službenici u više navrata pokušali sa njim da stupe...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.