Lalatović: Zaslužili smo pobedu, ali smo sami krivi

Izvor: Radio 021, 28.Jul.2016, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Zaslužili smo pobedu, ali smo sami krivi

Trener fudbalera Vojvodine, Nenad Lalatović, ocenio je da je njegova ekipa zaslužila pobedu protiv Dinama iz Minska, ali i da posle 1:1 ima šanse za da se plasira u narednu rundu.

"Zaslužili smo da pobedimo 1:0, ali nismo uspeli. Videli smo da možemo sa njima i nadamo se da ćemo u revanšu imati više sreće u završnici. Ko bude bio bolji u revanšu, neka prođe dalje", rekao je Lalatović posle utakmice na Karađorđu.

On je naveo da je zadovoljan igrom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << posebno u prvom poluvremenu, ali i da je ljut zbog grešaka.

"Jako mi je žao što smo na takav način primili gol pred kraj utakmice. Sami smo krivi, jer kada igrate protiv ovakve ekipe morate da imate koncentraciju svih 90 minuta. Oni imaju bolji rezultat od nas, ali imamo aktivan rezultat za dalje", kazao je Lalatović.

Po njegovim rečima, igrači Vojvodine su bili svesni da će imati problem ako stanu u drugom poluvremenu. "Publika nas je nosila u prvom poluvremenu, igrali smo na njihovim krilima. U drugom smo svi stali. Da smo nastavili u istom ritmu, možda to i ne bi bilo tako. Ali, teško je igrati visok presing 90 minuta", rekao je Lalatović.

Trener Dinama Sergej Borovskij smatra da je rezultat dobar za njegov tim, ali da neće biti lako u revanšu.

"Utakmica je bila veoma teška, posebno u prvom poluvremenu. Protivnik je bio vrlo jak. Napravili smo samo jednu grešku, kada smo primili gol. Ovaj rezultat je za nas pozitivan, ali smo videli da je Vojvodina veoma jaka i neće nam biti lako u revanšu", rekao je Borovskij.

Revanš je narednog četvrtka u Belorusiji.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.