Kritična masa: Osvetljenim biciklom na Noć istraživača

Izvor: Radio 021, 28.Sep.2016, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kritična masa: Osvetljenim biciklom na Noć istraživača

Novosadske bicikliste u petak, 30. septembra, na Kritičnoj masi očekuje druženje sa predstavnicima "Bajs baze", a posle vožnje priključiće se Noći istraživača.

Septembarska ruta Kritične mase duga je oko 8 kilometara. Kreće se iz Limanskog parka u 17 časova, a završava kod tržnog centra Big gde se održava deo programa Noći istraživača.

Organizatori skreću pažnju da je uprkos najavljenom sunčanom danu zbog ranijeg sumraka osvetljenje na biciklima obavezno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Na početku vožnje, sa biciklistima će se družiti predstavnici "Bajs baze" koji su najavili i iznenađenja za novosadske bicikliste. "Bajs bazu" je pokrenula grupa entuzijasta 2014. godine sa ciljem da oteža prodaju ukradenih bicikala i olakša njihovo pronalaženje.

Mesečna grupna biciklistička vožnja, Kritična masa, održava se od 2012. godine u Novom Sadu. Vožnju prati policija i vozi se kolovozom.

Autor: 021.rs/ foto: Kritična masa

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.