Koja frizura je novi trend za jesen?

Izvor: Luftika.rs, 25.Avg.2016, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koja frizura je novi trend za jesen?

Nakon leta, mora i sunca dolazi period kada se žene više posvećuju kosi, jer nju treba oporaviti i povratiti joj trendi izgled. Koje frizure su u trendu za jesen 2016. godine?
Dobro je poznato da ništa ne uništava kosu kao sunce i slana morska voda. Zbog toga se dame uvek odluče da pre jeseni odu na šišanje. Ali kako se ošišati, koja frizura je in za predstojeću sezonu. Možda će vas iznenaditi novi trend, jer je in ona frizura zbog koje će mnogi postavljati pitanje Ko nju šiša? >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << To pitanje se postavlja, jer je u modi da izgledate što prirodnije, a ne upeglano.

– Boje koje će preovladati ove jeseni 2016. godine su toplije nijanse nežnog izgleda i punog sjaja. Što se tiče šisanja, u trendu će biti i duži stepenasti paž prošaran letnjim pramenovima sa blago uvijenim talasima, kao i šiške i zalizana kosa – kažu iz frizerskog salona Opposite iz Novoga Sada.

Prošlo je vreme kada je svaki pramen morao da bude na svom mestu i doba kada je pegla igrala glavnu ulogu. Ravna ispeglana kosa više definitvno nije in, zbog toga slobodno dopustite vetru da vam namesti pramenove kako želi. Više vam ni jesenja kiša, ni vetar neće pokvariti raspoloženje.

Kratke ravne šiške su i dalje u trendu, tako da ukoliko želite da nešto promenite, a ne biste da vam frizer skrati mnogo kose, šiške mogu biti odlično rešenje kada govorimo o promeni.

Ove sezone je širok spektar mogućnosti za vašu kosu kratka ili duga, ravna ili talasasta, punđa ili pletenica… Novi trend koji dolazi sa crvenog tepiha je kombinacija tekstura. Igra talasima kose je sada u trendu. Dobro poznati bob još uvek dominira.

Zbog toga igrajte se bojama, pramenovima i talasima, jer svakako da su ove frizure baš kao i jesen, razdragane, valovite i koloritne.
Više o novim trendovima u šminkanju pročitajte ovde  

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.