Ko ne čisti za ljubimcem, čistiće ulice Madrida

Izvor: Radio 021, 19.Apr.2016, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko ne čisti za ljubimcem, čistiće ulice Madrida

Gradonačelnica Madrida Manuela Karmena upozorila je vlasnike pasa da će, ukoliko ne pokupe izmet svog ljubimca, platiti visoke kazne ili će u protivnom vikendom raditi kao čistači ulica.

Karmena je izjavila da će se policija za početak fokusirati na dva dela grada u kojima većina vlasnika ne čisti za svojim kućnim ljubimcima. Vlasnici pasa mogu da budu kažnjeni i do 1.500 evra.

Gradonačelnica će predložiti gradskom veću da počinioci umesto plaćanja novčane kazne mogu vikendom da čiste ulice Madrida.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Ko ne počisti za svojim ljubimcem - čisti ulice!

Izvor: Mondo, 19.Apr.2016

Gradonačelnica Madrida Manuela Karmena upozorila je vlasnike pasa da će, ukoliko ne pokupe izmet svog ljubimca, platiti visoke kazne ili će u protivnom vikendom raditi kao čistači ulica...Foto: Mondo/ Goran Sivački..Karmena je izjavila da će se policija za početak fokusirati na dva dela grada...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.