Kina zabranila nastupe Džastinu Biberu zbog lošeg ponašanja

Izvor: Radio 021, 21.Jul.2017, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kina zabranila nastupe Džastinu Biberu zbog lošeg ponašanja

Kineske vlasti saopštile su da kanadski pop muzičar Džastin Biber neće nastupati u njihovoj zemlji zbog ponašanja na i iza scene.

Kancelarija za kulturu Pekinga objasnila je da je pevač zbog nespecifičnih prekršaja, među kojima je vožnja u pijanom stanju i trkanje automobilom u pijanom stanju, neprikladan za kineske uši.

"Džastin Biber je talentovan pevač, ali je ujedno kontroverzan. Samtramo da iza sebe ima niz lošeg ponašanja u socijalnom životu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << tokom performansa u Kini koji je uzrokovao nezadovoljstvo javnosti", stoji u saopštenju.

Biber je nastupao u Kini u okviru svoje turneje "Believe" 2013. godine, kada je napravio niz incidenata, a kao najveću uvredu Kinezi su doživjli to što su ga telohranitelji nosili na Kineski zid, odnosno nije se udostojio da hoda.

Mladi pevač sada je na dugoj listi stranih umetnika kojima je zabranjen nastup, ali za razliku od drugih u ovom slučaju nije politički motiv.

Grupa Maroon 5 bila je primorana da otkaže nastupe u Kini nakon što je njihov član poslao čestitku za rođendan Dalai Lami koji je bio prognan, a šest godina ranije zabranjen je nastup Oasisu nakon što je njihov frontmen Noel Galager nastupao na koncertu podrške Slobodnom Tibetu u Njujorku.

Na kraju su poručili kako se nadaju da će kanadski pevač odrasti, poboljšati svoje ponašanje i osvojiti publiku ponovo.

Autor: Klix.ba

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Kina zabranila nastupe Džastinu Biberu

Izvor: OkRadio.rs, 21.Jul.2017

Kineske vlasti saopštile su da kanadski pop muzičar Džastin Biber neće nastupati u njihovoj zemlji zbog ponašanja na i iza scene. Kancelarija za kulturu Pekinga objasnila je da je pevač zbog nespecifičnih prekršaja, među kojima je vožnja u pijanom stanju i trkanje automobilom u pijanom stanju,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.