Karavan omladinskog preduzetništva sutra u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 24.Feb.2016, 07:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Karavan omladinskog preduzetništva" sutra u Novom Sadu

Privredna komora Srbije, Privredna komora Vojvodine i Privredni forum mladih, u saradnji sa Studentskom konferencijom Univerziteta Srbije, u četvrtak, 25. februara organizuju u "Karavan omladinskog preduzetništva".

Cilj "Karavana" je da se mladi širom Srbije edukativnim i informativnim programom upoznaju sa mogućnostima i izazovima osnivanja i uspešnog vođenja sopstvenih preduzeća.

Program će se realizovati u velikoj sali Privredne komore Vojvodine, u Hajduk Veljkovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << 11, a pročetak je zakazan za 11 časova.

U prvom delu predviđen je panel na temu "Preduzetništvo mladih kao razvojni potencijal Srbije", dok je za 13.30 časova najavljena radionica "Od ideje do realizacije - kako napisati projekat i biznis plan".

Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.