Izvor: Blic, 01.Apr.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapetan VS pronađen mrtav, najverovatnije samoubistvo

Kapetan Vojske Srbije Goran (Branislava) Pečić (30) pronađen je jutros mrtav na Sunčanom keju, u Novom Sadu, a najverovatnije se radi o samoubistvu, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Kapetan Pečić je pronađen sa prostrelnom ranom na glavi i ličnim pištoljem. "Prema prvim nezvaničnim informacijama najverovatnije je reč o samoubistvu", saopštilo je Ministarstvo navodeći da je smrt konstatovana u 8.20 sati u Kliničko bolničkom centru u Novom Sadu.

Istražni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sudija Okružnog suda u Novom Sadu Ankica Kurjački izvršila je uviđaj, u prisustvu zamenika okružnog javnog tužioca u Novom Sadu Joakima Hrubenja i organa Ministarstva unutrašnjih poslova, navodi se u saopštenju. Pečić, komandir u 250. raketnoj brigadi rođen je 9. maja 1978. u Senti, a na službi u Vojsci Srbije bio je od 29. septembra 2001. godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stradao kapetan VS, najverovatnije samoubistvo

Izvor: 24sata, 01.Apr.2009

Kapetan VS, koji je radio kao komandir u 250. raketnoj brigadi, pronađen je jutros na Sunčanom keju u Novom Sadu sa prostrelnom ranom na glavi i ličnim pištoljem. On je prevežen u KBC Novi Sad gde su lekari oko 8.20 konstatovali smrt.

Nastavak na 24sata...

Kapetan najverovatnije izvršio samoubistvo

Izvor: Mondo, 01.Apr.2009

Ministarstvo odbrane saopštilo je da je kapetan Vojske Srbije Goran Pečić (31) stradao jutros u Novom Sadu, a da se prema prvim nezvaničnim informacijama najverovatnije radi o samoubistvu.

Nastavak na Mondo...

Samoubistvo kapetana raketnih jedinica?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2009

NOVI SAD - Kapetan Vojske Srbije Goran (Branislava) Pečić (30) pronađen je jutros mrtav na Sunčanom keju, u Novom Sadu, a najverovatnije se radi o samoubistvu, saopštilo je Ministarstvo odbrane...Kapetan Pečić je pronađen sa prostrelnom ranom na glavi i ličnim pištoljem..."Prema prvim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.