Kada se muškarci kaju zbog seksa?

Izvor: Radio 021, 05.Maj.2016, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada se muškarci kaju zbog seksa?

Najčešća situacija kada zažale što su se upustili u seksualni odnos jeste kada pređu granicu sa ženom koju smatraju prijateljicom.

Iako većina ljudi tvrdi da ne postoji prijateljstvo između muškaraca i žena, a to su pokazala čak i neka istraživanja, čini se da ipak ima i onih koji jako drže do prijateljstva sa suprotnim polom.

 Naime, seks sa prijateljicom je muškarcima na prvom mestu kada je u pitanju "akcija" zbog koje sledećeg dan zažale. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << seksualni terapeut Džes Brajton kaže da se osećaj krivice može ublažiti ukoliko se postave određena pravila, poput onih da se obe strane usaglase da to neće spominjati ostalim prijateljima i da neće uplitati emocije, piše Men's Journal.

 Drugo visoko mesto zauzima seks sa bivšom devojkom ili ženom najboljeg prijatelja.

 Osećaj nelagode ostaje čak i ukoliko je taj prijatelj dao "zeleno svetlo" govoreći da ga ona uopšte više ne zanima. Sa druge strane, zbog seksa sa nadređenom osobom sa posla zažale i žene i muškarci.

 Muškarcima je to isprva uzbudljivo, međutim, kad se prvi put sretnu na poslu nakon seksa, uglavnom požele da se to nije dogodilo.

Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.