Izvor: Luftika.rs, 05.Maj.2016, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kabare Gorana Sultanovića 12. maja

Kabare „Ja pevam svoj bluz“ stiže u Novi Sad 12. maja kada će u pozorišnoj sali u Gimnaziji Laza Kostić nastupiti Goran Sultanović uz pratnju. Karte po ceni od 700 dinara se mogu rezervisati putem telefona 063/528-170.
Glumac Goran Sultanović će uz pratnju gitare (Dušan – Duda Bezuha) i klavijature (Branislav Zarin), obradovati publiku programom sastavljenim od najlepših stihova Antića, Kostića, Dućića, Rakića, odabirom ljubavnih pesama nekadašnje Jugoslavije, jedinstvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << interpretacijama Balaševićevih hitova i zasmejavati publiku anegdotama iz svakodnevnog života.
Kabare je nastao pre 17 godina i u zavisnosti od tematike i aktuelnih događaja kojima se bavi menjao je nekoliko puta ime, a vremenom je došlo i do promena u postavi. Na početku, kabare se zvao „Putuj Evropo“. Ono što je izvesno je da će publika u sali Gimnazije Laza Kostić uživati u dobrom humoru, lepoj muzici, a svi će se podsetiti nekog lepšeg, pomalo zaboravljenog vremena. Kabare „Ja pevam svoj bluz“ počinje u 20 sati.
Pogledajte izložbu posvećenu Savi Šumanoviću.  

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.